en de

Wat is er aan boord?

Voorbeeld inventarislijst 4 persoon schip

Keukeninventaris

6 bier, borrel, wijn, en colaglazen/ 6 kop en schotels/ 6 bekers/ 6 ontbijt, soep, en diner borden/ 6 lepels ,vorken en messen/6 eierlepels en theelepels/ 6 eierdopjes/ 6 soepkommen/ 1 blikopener/ 1 broodmes + broodplank/ 1 aardappelmesje/ 1 kunststof spaan/ 2 opscheplepels/ 1 soeplepel/1 kaasschaaf/ 1 rasp/ 3 voorraadbussen/ 1 theepot/ 1 fluitketel/ 1 koekenpan/ 3 kookpannen/ 1 braadpan/ 1 broodschaal/ 2 schalen/ 1 vergiet/ 1 slacouvert/ 1 garde / 3 onderzetters/ 1 asbak/ 1 fruitschaal/ 1 bloemenvaas/ 1 kurketrekker/ 1 theelichtje/ 1 suiker en melkkannetje/ 1 koffiezetapparaat/ 1 boordtrommel/ 1 schaar/ 1 vleesvork en mes/ 1vuilnisemmer/ 1 afwasteil/ 1 emmer/ 1 raamwisser/ 1 spons/ 1 zeemleer/  

Diversen

1 puts/ 1 dekschrobber/ 1 bootshaak/ stoffer en blik/ 8 stootwillen/ 1 bolfender/ 4 afmeerlijnen/ 3 spitten/ 1 reddingsboei/ 1 loopplank/ 1 opstaptrapje/ 1 stuurstoel/ 1 dektafel/ 4 luxe ligstoelen met kussens/ 1 stofzuiger/ 1 verbanddoos/ 1 noodsignalenpakket/ 4 vaarkaarten (Friesland, Overijssel, Groningen, IJsselmeer) / almanak deel 1 en 2/ 1 instruktieboek.

Naar boven