en de

Een echte aanrader! - Kotterjacht Jeanette augustus 2019

Een echte aanrader! Fantastische jacht met veel comfort en details die een vaarvakantie absoluut veraangenamen!

Wij hebben een schitterende vaarroute van 2 wkn gemaakt en dan zijn de comfort en details van deze jacht zeer relevant en steekt met kop en schouders boven andere jachten uit die wij voorheen hebben gehuurd; zoals heel veel praktische opbergruimte, goede bedden, hygiene (speciale beddenhoezen), swiffer op dek, heerlijke buiten stoelen, een grote afsluitbare cabrio tent op deck voor lange avonden (mugvrij) en warm buitenzitten en zeker zo fijn met een regenbuitje tijdens het varen.

Voor fanatieke vaarders is deze jacht een aanbeveling. Onze route: Van Woudsend naar Enkhuizen, naar Hoorn via de Spaarne naar Haarlem, vervolgens naar de historische stad Gouda, naar Dordrecht. Door naar het gerestaureerde vestingstadje Heusden en verder over de Bergsche Maas naar hartje S'Hertogenbosch. Vanuit Den-Bosch zijn we via de Maas naar Ravenstein gevaren om uiteindelijk in de prachtige stad Roermond ons keerpunt te maken waar we via klein stukje Waal bij Nijmegen en het Pannerdensch Kanaal op de mooie rustige Gelderse IJssel zijn gevaren naar de Hanzesteden Doesburg, door naar Kampen en van daaruit naar Lemmer en terug naar Woudsend.

Bedankt en tot ziens!

Fam. Borneman


« terug naar overzicht

Gastenboek

Omdat het moeilijk is om via internet uit de vele aanbieders de juiste jachtverhuurder te kiezen willen wij u vragen om uw vakantiegevoel met anderen te delen. Misschien wilt u wel in een paar regels vertellen wat uw ervaringen zijn met ons en onze jachten.

Wij zouden uw ervaringen graag op onze website willen plaatsen zodat dit een aanvulling kan zijn voor toekomstige gasten. U kunt dit naar ons mailen, evt. met foto door middel van onderstaand formulier.

Als u uw naam en woonplaats niet vermeld wilt hebben kunt u ook een fictieve naam of initialen gebruiken.

Alvast onze dank hiervoor.

Naam jacht
Datum vertrek
Vakantiebericht
Foto's
Naar boven