en de

Kotterjacht Helena - augustus 2018

Na geruime tijd ( 7 jaar ) weer eens bij jachtcharter Klompmaker een boot gehuurd, helaas hadden we maar 1 week de tijd maar in deze week hebben we heerlijk kunnen genieten, ondanks dat na de lange zomerperiode het weer wat minder was geworden, na de eerste dag een beetje uitproberen zijn we uiteindelijk via Ossenzijl in Giethoorn terechtgekomen, dat stond al lange tijd in de planning om daar eens te boel te gaan verkennen maar nooit geen plaats, nu waren we lekker vroeg en was er plek genoeg, daarna zijn we Lemmer gegaan waar we in de drukte van het Skutsjezeilen terecht kwamen, wat een feest daar.
Heerlijk genoten deze week maar volgend jaar gaan we zeker weer 2 weken op zo'n prachtig schip van Klompmaker
John en Nicole de Ruijter - Hellevoetsluis


« terug naar overzicht

Gastenboek

Omdat het moeilijk is om via internet uit de vele aanbieders de juiste jachtverhuurder te kiezen willen wij u vragen om uw vakantiegevoel met anderen te delen. Misschien wilt u wel in een paar regels vertellen wat uw ervaringen zijn met ons en onze jachten.

Wij zouden uw ervaringen graag op onze website willen plaatsen zodat dit een aanvulling kan zijn voor toekomstige gasten. U kunt dit naar ons mailen, evt. met foto door middel van onderstaand formulier.

Als u uw naam en woonplaats niet vermeld wilt hebben kunt u ook een fictieve naam of initialen gebruiken.

Alvast onze dank hiervoor.

Naam jacht
Datum vertrek
Vakantiebericht
Foto's
Naar boven