en de

Paasvakantie op motorjacht Tessa - April 2018

In de eerste van de paasvakantie hadden wij een weekje varen geboekt op motorjacht “Tessa”. Ondanks het vrij koude en gure week hebben wij het perfect naar onze zin gehad. De boot is immers voorzien van dubbele beglazing en een goede verwarming. Het is nooit vochtig noch koud geweest aan boord.

Het feit dat de boot een zeer lage doorvaarthoogte heeft maakt het mogelijk veel toffe en rustige routes aan te doen in Friesland. Zo hebben we heel de "Boalserter Feart” van Bolsward naar Leeuwarden afgevaren en de “Frjentsjerter Feart” van Franeker naar Sneek. Friesland is een mooie rustige regio. Wij hebben vooral genoten van ons bezoek aan Leeuwarden die tevens cultuur hoofdstad is van Europa in 2018. Franeker met zijn planetarium en Lemmer met het stoomgemaal waren ook zeer uniek.

Het jacht was goed uitgerust en mooi afgewerkt. Voor 2 volwassen personen was het zeker ruim genoeg. De tablet met de waterkaarten is een mooie extra en maakt navigeren (nog) makkelijker. Wij hebben ook een goede nachtrust gehad door de comfortabele matras. Iets wat naar onze ervaring niet altijd het geval is aan boord van huurjachten. 

Kortom wij hebben er echt van genoten en hopen zeker nog eens terug te komen naar Friesland!

Bedankt, 

Tom & Iris


« terug naar overzicht

Gastenboek

Omdat het moeilijk is om via internet uit de vele aanbieders de juiste jachtverhuurder te kiezen willen wij u vragen om uw vakantiegevoel met anderen te delen. Misschien wilt u wel in een paar regels vertellen wat uw ervaringen zijn met ons en onze jachten.

Wij zouden uw ervaringen graag op onze website willen plaatsen zodat dit een aanvulling kan zijn voor toekomstige gasten. U kunt dit naar ons mailen, evt. met foto door middel van onderstaand formulier.

Als u uw naam en woonplaats niet vermeld wilt hebben kunt u ook een fictieve naam of initialen gebruiken.

Alvast onze dank hiervoor.

Naam jacht
Datum vertrek
Vakantiebericht
Foto's
Naar boven