en de

Wij hebben genoten! - Kotterjacht Ryanne mei 2019

Na jaren geen bootvakantie was het eindelijk weer zover. Met het hele gezin van 8 personen een midweek vertoeven op de boot.
De verwachtingen waren hoog maar zijn volledig overtroffen.
Ondanks het weer was het super. Een ruime boot, verwarmde tent, alles was aanwezig!
Het was een week om nooit te vergeten.
Een prachtige route gevaren van Woudsend naar Giethoorn door naar Zwolle, Kampen, over het IJsselmeer naar Urk vervolgens naar Lemmer en via Sloten terug Woudsend. prachtige plekjes om aan te leggen in de natuur maar ook sfeervolle havens.
Een tijd vol met spelletjes, fenders uithangen en weer opruimen, pannekoeken draaien van de touwen, dek schrobben, zingen in sluizen, klompjes vullen met bij elkaar gesprokkeld klein geld,koffie drinken, zwaaien naar alles en iedereen en nog veel meer...

Wij komen weer terug!

Familie Wiersma - Oudehaske, Friesland


« terug naar overzicht

Gastenboek

Omdat het moeilijk is om via internet uit de vele aanbieders de juiste jachtverhuurder te kiezen willen wij u vragen om uw vakantiegevoel met anderen te delen. Misschien wilt u wel in een paar regels vertellen wat uw ervaringen zijn met ons en onze jachten.

Wij zouden uw ervaringen graag op onze website willen plaatsen zodat dit een aanvulling kan zijn voor toekomstige gasten. U kunt dit naar ons mailen, evt. met foto door middel van onderstaand formulier.

Als u uw naam en woonplaats niet vermeld wilt hebben kunt u ook een fictieve naam of initialen gebruiken.

Alvast onze dank hiervoor.

Naam jacht
Datum vertrek
Vakantiebericht
Foto's
Naar boven