en de

 

 

 

Vaarcursus

Bent u een schipper die op een motorjacht of zeiljacht totaal geen vaarervaring heeft? Dan biedt Schippers Start Hulp u de mogelijkheid om het door u gehuurde jacht bij Jachtcharter Klompmaker in één dag optimaal te leren beheersen.

Op de eerste vakantiedag wordt u aan boord begeleid door een ervaren SSH-instructeur. Samen met uw bemanning vaart u door de mooiste delen van het Friese merengebied. Terwijl er onderweg intensief geoefend wordt in het besturen, aanleggen, afmeren van het schip als in het passeren van bruggen, enz.

Voor ongestoord vakantieplezier en voor de veiligheid van alle bemanningsleden is het niet voldoende met het schip vertrouwd te zijn, ook de kennis van een aantal belangrijke regels op het water is hiervoor onontbeerlijk. Daarom verzorgt SSH een korte, op de praktijk gerichte theoriecursus van +/- 1 uur.  Ook ontvangt u een SSH-infomap waarin u alles wat u hebt geleerd kunt terugvinden.
 Na deze dag kunt u ervan overtuigd zijn de overige vakantiedagen op het water volop te kunnen genieten.
 

2-3 uren cursus

Speciaal voor diegene die wel enige ervaring hebben met een motorjacht of zeiljacht maar dit nog even willen opfrissen hebben wij een 2 of 3 uur durende manoeuvreer cursus in samenwerking met de SSH ontwikkeld. Bij deze cursus wordt er intensief geoefend in het manoeuvreren voor bruggen, het aanleggen en afmeren enz.

Ons advies:

2 uren cursus - geschikt voor gasten die al enige ervaring hebben en deze willen opfrissen.
3 uren cursus - geschikt voor gasten die weinig ervaring hebben.
Dagcursus - geschikt voor beginners, uitvoerige theorie en praktijkcursus.

Prijzen

2 uren cursus  €  98,00
3 uren cursus € 130,00
Dagcursus      € 240,00

Deze cursussen worden direct bij afvaart gegeven

U kunt de 2u en 3u cursus boeken door dit aan te vinken bij uw online-boeking. Voor de dagcursus kunnen wij u een aanvraagformulier toesturen of u kunt zich rechtstreeks aanmelden op de site van SSH : www.schippersstarthulp.nl

 

 

 

 

Video schippers start hulp

Geert Hoes van het SBS6 programma Lekker weg op het water vaart een dagje met Johan van Schippers Start Hulp mee.

Naar boven