Ontdek Friesland vanaf het water met Jachtcharter Klompmaker

Geniet van de vrijheid op een exclusief jacht en ervaar de rust van de natuur

Ontdek meer

Waarom Klompmaker?

Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er nodig is voor een onvergetelijke vaarvakantie. Onze luxe, prachtig gelijnde robuuste kotterjachten zorgen voor veel vaarplezier, van jong tot oud. Wij verwelkomen u graag aan boord van één van onze jachten.

  • Uitstekend onderhouden jachten, verkerend in nieuwstaat
  • Zuinig met brandstof en stille motoren 
  • Gezellig ingericht en zien er uit als privé jachten.
Vaartocht langs de mooiste landschappen

Vaarimpressie

Verhuurinformatie

Bij het huren van een jacht komt het één en ander kijken. Alle benodigde informatie voor het huren van een jacht kunt u vinden bij verhuurinformatie, zoals de huurvoorwaarden, het reserveren, de betalingen etc. Ook vindt u veel informatie bij veel gestelde vragen.

Bekijk de verhuurinformatie.

Bereikbaarheid

Jachtcharter Klompmaker is gevestigd in Woudsend, gelegen in het hart van het Friese meren gebied tussen Lemmer en Sneek. De charterbasis is goed bereikbaar en u kunt uw auto veilig parkeren op ons omheind parkeerterrein. Voor velen is het een prettige gedachte dat wij bij het bedrijf wonen.

Meer over bereikbaarheid.

Motorboot verhuur zonder vaarbewijs

Klantbeoordelingen

Nicole is een perfecte boot voor 2 personen met genoeg bergruimte, prima uitrusting, makkelijk te varen. De voorbereiding van onze vakantie was prima door de duidelijke communicatie – we wisten van tevoren wat er aan inventaris aanwezig was en wat we zelf mee moesten nemen. Ook de video met vaarinstructies, uitleg instrumenten paneel etc. was duidelijk en helder. Bij aankomst een prettig gesprek en konden we snel aan boord gaan.

Afgelopen week heerlijk met de Tessa door Friesland gevaren. Het weer was voor ons precies goed. Soms een beetje veel wind (kracht 5 uit het zuidwesten), maar daar had de Tessa geen enkel probleem mee. De boot is heerlijk stabiel en echt makkelijk te varen. Verder is de Tessa comfortabel en zeer ruim voor twee personen. Eén avond eventjes de kachel aangedaan en die reageerde meteen, zodat het snel lekker warm werd aan boord. Kortom: de boot is precies zoals op de website beschreven en het heeft ons aan niets ontbroken...

 

Onze eerste keer bij Jachtcharter Klompmaker. Alles kwam over als strak en goed georganiseerd! Tip top voor elkaar! Heel fijn met het warme weer was de grote tent op het achterdek. Schaduw en toch wind. Ook veel gebruik gemaakt van het achterplateau en trapje om te zwemmen. Heerlijk dat je je dan na het zwemmen direct kunt afspoelen met de buitendouche! Echt luxe!

Ryanne is een fijn, ruim schip! 

Wij hebben een heel plezierige vakantie gehad op uw jacht Jeanette. Wij vonden het een gezellig en comfortabel jachtje met ruime badkamers en in zeer goede conditie. Veel kastruimte en veel stopcontacten en heel weinig lawaai binnen. Het jacht vaart heel goed en de motor is heel zuinig. Al met al een probleemloze vakantie. 

We hebben in de mei vakantie een week heerlijk gevaren. Ondanks lage buiten temperaturen en een paar dagen veel wind was het zeer aangenaam door de comfortabele verwarming in de kajuit en op het stuurdek. Ryanne was uitstekend te navigeren, heel voorspelbaar en met het kleine volgbootje konden de kinderen zelf ook op pad. Vanuit privacy overweging heb ik geen foto's toegevoegd, maar de beelden zijn uitstekend in het friese landschap.

Mooie vaarroutes langs dorpen en steden met vele bezienswaardigheden

Vaarroutes

Al ruim 25 jaar verhuren wij jachten en zijn wij op het water te vinden. Vanuit onze ervaringen hebben we een aantal mooie vaarroutes voor u samengesteld. Deze routes voeren u door prachtige gebieden en tal van dorpen en steden met vele bezienswaardigheden.

Bekijk onze vaarroutes.