Nieuwe ontwikkelingen per 1 november 2021

 

 

Nieuwe ontwikkelingen bij Jachtcharter Klompmaker

 

Eind vorig jaar hebben wij na lang wikken en wegen besloten ons bedrijf, de bouw en verhuur van luxe kotterjachten, te koop aan te bieden. Wij hadden gedacht dat dit nog wel een paar jaar kon gaan duren, maar al deze zomer hebben wij een koper gevonden die per 1 november 2021 ons bedrijf overneemt.

Waarom, zal u nu wel denken

Na 30 intensieve jaren willen wij het wat rustiger aan gaan doen. Samen hebben wij dit prachtige bedrijf opgebouwd tot de top in onze branche. Daardoor was de beslissing zeker niet gemakkelijk. Maar ze opent de poort voor nieuwe horizonten met meer tijd voor onszelf en de familie.

Wat ons zoveel werkvreugde gaf, waren jullie, onze tevreden klanten. Zoveel trouwe klanten die van her en der, jaren lang, naar ons toe kwamen voor een onvergetelijke vaarvakantie.

Uw enthousiaste verhalen en belevenissen zullen wij zeker gaan missen. Maar wij kunnen terugkijken op 30 prachtige jaren, waarin wij de passie voor het varen en de watersport met u hebben kunnen delen.

Wat gebeurt er nu?

Wij zijn ook blij te kunnen mededelen dat we het stokje kunnen overgeven aan een zeer ervaren collega bedrijf: Yachtcharter De Drait uit Drachten. Er verandert voor u verder niet veel. De naam Jachtcharter Klompmaker blijft bestaan. De jachten blijven in Woudsend liggen en zullen nog steeds vanaf de Zwaan 20 worden verhuurd.

Yachtcharter De Drait neemt de verantwoording op de locatie in Woudsend van ons over en zal de verhuur en de bijbehorende service voortzetten.

Wij willen u bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen u allen nog veel vaarplezier op een van ‘onze’ vertrouwde jachten.

Contact

Voor vragen en/ of opmerkingen kunt u tot 1 november 2021 nog bij ons terecht via e-mail [email protected] of telefoon nummer 0514 56 44 47.

Voor vragen over bestaande en/of nieuwe boekingen kunt u contact opnemen met Yachtcharter De Drait b.v. : [email protected] en +31 512513276.
 

Een hartelijke groet vanuit Woudsend,

Bouwe en Margreet Klompmaker.

 

Kotterjachten

Onze motorjachten (kotterjachten) zijn afgeleid van de kotter, en hebben dezelfde stoere en zeewaardige uitstraling.

Door de uitmuntende vaareigenschappen is de motorboot te allen tijde goed te handelen. Het gestroomlijnde onderwaterschip laat het water goed los, waardoor er minder hekgolf ontstaat. Hierdoor verbruiken de jachten zeer weinig brandstof (gemiddeld 3- 5 liter per uur).

De machinekamer is zeer goed geïsoleerd, waardoor u geen hinder heeft van geluidsoverlast en u binnen en/of buiten kunt genieten van de stilte en de mooie natuur om u heen.

Het zijn zeker geen typische huurjachten, maar schepen die zich in velerlei opzichten qua vaareigenschappen, uitstraling en comfort onderscheiden. Daardoor voelt u zich helemaal kapitein en eigenaar van een exclusief motorjacht!

Bekijk hier onze jachten

Kotterjacht