Over ons

Jachtcharter Klompmaker is een echt familiebedrijf. Al ruim 25 jaar staan wij, Bouwe en Margreet Klompmaker aan het roer van  dit  bedrijf. In 1992 zijn wij begonnen met het  bouwen en verhuren van onze eigen mooie en robuuste kotterjachten. Inmiddels is de vloot uitgegroeid tot 10 jachten waar wij erg trots op zijn.

Bouwe en Margreet Klompmaker

Een gouden team

Bouwe Klompmaker bouwt de huurjachten compleet van casco tot vaarklaar op de eigen werf in Woudsend. Op de afvaardagen geeft hij aan de gasten de technische uitleg en de proefvaarten. Tevens verzorgt hij op de wisseldagen de technische controles en in de winter het onderhoud van de jachten. 

Margreet Klompmaker onderhoudt het contact met de gasten, regelt de administratie en ontvangt de gasten bij afvaart met een kopje koffie of thee. Op de wisseldagen verzorgt zij de schoonmaak en inspectie van de jachten. Ook is zij verantwoordelijk voor de aankleding van het interieur  van de schepen.

Tevens staat er iedere vrijdag een enthousiast team klaar om er voor te zorgen dat de jachten er weer tip top bij liggen! 

Passie voor watersport

Onze passie voor de watersport is al jong ontstaan en die passie willen wij graag overdragen. Wat is er mooier dan te genieten op het water in Friesland op een motorjacht waar het u aan niets ontbreekt. Waar u 's avonds op het achterdek geniet van de stilte in de natuur en een prachtige zonsondergang. Een droom? Nee, dat kan bij Jachtcharter Klompmaker. Inmiddels mogen wij jaarlijks veel vaste gasten verwelkomen. Wees welkom!

Boek hier uw jacht

Achterdek van de jacht

Kotterjachten

Onze motorjachten (kotterjachten) zijn afgeleid van de kotter, en hebben dezelfde stoere en zeewaardige uitstraling.

Door de uitmuntende vaareigenschappen is de motorboot te allen tijde goed te handelen. Het gestroomlijnde onderwaterschip laat het water goed los, waardoor er minder hekgolf ontstaat. Hierdoor verbruiken de jachten zeer weinig brandstof. (gemiddeld 3- 5 liter per uur)

De machinekamer is zeer goed ge├»soleerd, waardoor u geen hinder heeft van geluidsoverlast zodat u binnen en/of buiten kunt genieten van de stilte en de mooie natuur om u heen.

Het zijn zeker geen typische huurjachten, maar schepen die zich in velerlei opzichten quq vaareigenschappen, uitstraling en comfort onderscheiden. Daardoor voelt u zich helemaal kapitein en eigenaar van een exclusief motorjacht!

Bekijk hier onze jachten

Kotterjacht