Prijzen 2022

Het vaarseizoen loopt van februari tot en met december, met in juli en augustus het hoogseizoen. Bekijk hieronder per boot en per periode de prijzen voor een week huren. Huurt u een boot voor twee weken? Dan ontvangt u 5% korting op de totale huurprijs.

Bekijk hier de beschikbaarheid.

Prijzen en korting

De prijzen van onze jachten zijn inclusief BTW en vol-cascoverzekering en exclusief brandstof, havengeld en brug -en sluisgelden. Bij vertrek is zowel de diesel- als de watertank gevuld. Bij het inleveren van de boot wordt de dieseltank door ons gevuld, zodat u betaalt voor wat u verbruikt heeft. 

Boekt u voor minimaal twee weken een jacht? Dan ontvangt u 5% korting op de gehele huursom! Meer informatie over mogelijke kortingen vindt u op onze prijslijst.

Prijzen voor motorjachtverhuur 2022

Prijzen van Jachtcharter Klompmaker 2020

Bekijk de beschikbaarheid

Vaar over de prachtige meren

Overige kosten

Naast de huursom en de borg, moet u rekening houden met de volgende overige kosten: 

Brandstofkosten 

Meer informatie over de brandstof 

Havengeld 

Tijdens uw vaartochten kunt u overnachten in jachthavens of langs de kade in de vele dorpen en steden. Voor deze overnachtingen bent u liggeld verschuldigd. De prijs ligt tussen de € 1,25 en € 2,00 per meter per nacht.
Ook kunt u overnachten in de vrije natuur op één van de ligplaatsen van de Marrekrite. Deze zijn gratis.

Brug- en sluisgeld 

Tijdens het seizoen betaalt u voor sommige bruggen en sluizen een klein bedrag om door te mogen varen. Het bedrag ligt rond de € 2,00  per brug of sluis.
Lees hier meer informatie over de bruggen en sluizen. 

Schoonmaakkosten 

Bij het inleveren dient het schip van binnen en buiten netjes en opgeruimd te zijn, en het afval van boord te zijn gehaald. De eindschoonmaak wordt door ons verzorgd. Hiervoor betaalt u een verplichte bijdrage. De hoogte van dit bedrag hangt af van het type jacht dat u heeft gehuurd. 

Huur een van de jachtcharters