Verhuurinformatie

Als u een jacht bij ons wilt huren, dan vindt u op deze pagina alle informatie hierover. Onder andere over de reservering, de betalingen, de huurvoorwaarden, verzekeringen en de waarborgsom.

Reservering en huurcontract

Indien u een boot wilt huren, kunt u dat doen via deze link. Op het moment dat de reservering bij ons binnen is, ontvangt u van ons het huurcontract per e-mail. De kopie zien wij graag retour, voorzien van uw handtekening. U mag het getekende huurcontract zowel per post als per e-mail naar ons sturen. Ook kunt u het getekende contract uploaden via de knop login op onze website.

Aanbetaling 

Bij het reserveren van een jacht, betaalt u 50% van de huurprijs binnen 14 dagen. Bij vroege boekingen is een aanbetaling van 2 keer 25% mogelijk. De slotbetaling betaalt u voordat de vaarvakantie begint. Het getekende contract is pas rechtsgeldig na ontvangst van de aanbetaling. Eventuele bank en / of creditcard provisies zijn voor rekening van de huurder.

Geniet met familie op de boot

Huurvoorwaarden

Voor de huurvoorwaarden houden wij de Algemene Verhuurwaarden Pleziervaartuigen van de Nederlandse Jachtbouw Industrie (NJI) aan. Deze voorwaarden zijn hier te downloaden en ontvangt u tevens als bijlage bij uw boeking.

Download de huurvoorwaarden

Verzekering en borg

Een ongeluk zit in een klein hoekje, daar zijn we ons van bewust. Daarom zijn onze schepen all-risk verzekerd, met een eigen risico van €500,00. Dit bedrag wordt bij de afvaart als waarborgsom van u gevraagd. Deze borg kunt u contant of met de pin  bij aankomst betalen. Indien u het schip schadevrij, schoon, opgeruimd en op tijd weer bij ons inlevert, ontvangt u de borg terug.

Vaar door de mooie kanalen

Brandstof

Bij de start van uw vaarvakantie, vaart u weg met een volle tank. Bij terugkomst in onze haven wordt de dieseltank door ons weer gevuld, zodat u betaald wat u werkelijk verbruikt heeft. Het verbruik van het jacht is afhankelijk van de grootte van de jacht. Gemiddeld ligt het verbruik tussen de 3 tot 5 liter per uur.

Onze schepen varen op GTL. Die is een milieuvriendelijke brandstof welke schoner verbrand en een veel lagere uitstoot geeft dan normale diesel. De motoren presteren beter en zijn hierdoor zuiniger. Er mag dan ook aleen maar GTL brandstof getankt worden.De schepen zijn voorzien van royale brandstoftanks zodat u onderweg niet hoeft te tanken.

Vaar langs de mooie landschappen