Verhuurinformatie

Als u een jacht bij ons wilt huren, dan vindt u op deze pagina alle informatie hierover. Onder andere over de reservering, de betalingen, de huurvoorwaarden, verzekeringen en de waarborgsom.

Reservering en huurcontract

Indien u een boot wilt huren, kunt u dat doen via deze link. Op het moment dat de reservering bij ons binnen is, ontvangt u van ons het huurcontract per e-mail.

Aanbetaling 

Bij het reserveren van een jacht, betaalt u 50% van de huurprijs binnen 7 dagen. De slotbetaling betaalt u uiterlijk 3 weken voordat de vaarvakantie begint. Het getekende contract is pas rechtsgeldig na ontvangst van de aanbetaling. Eventuele bank en/of creditcard provisies zijn voor rekening van de huurder.

Geniet met familie op de boot

Huurvoorwaarden

De huurvoorwaarden die te vinden zijn in onderstaande algemene voorwaarden gelden ook voor Woudsend.

Klik op de betreffende algemene voorwaarden om deze in een apart tabblad te openen. De algemene voorwaarden voor Drachten – Friesland zijn geldig vanaf 01-10-2020. Heeft u vragen over de algemene voorwaarden, neem dan contact met ons op.

Algemene voorwaarden Yachtcharter De Drait Drachten (Friesland, Nederland)

Verzekering en borg

Een ongeluk zit in een klein hoekje, daar zijn we ons van bewust. Daarom zijn onze schepen all-risk verzekerd, met een eigen risico van € 200 / € 350 bij een sloep per dag / meerdere dagen en € 1000 bij een jacht. Dit bedrag wordt als waarborgsom van u gevraagd. Deze borg kunt u met de pin betalen of vooraf overmaken. Indien u het schip schadevrij, netjes, opgeruimd en op tijd weer bij ons inlevert, ontvangt u de borg terug.

Vaar door de mooie kanalen

Brandstof

Bij de start van uw vaarvakantie, vaart u weg met een volle tank. Bij terugkomst in onze haven wordt de dieseltank door ons weer gevuld, zodat u betaalt voor wat u werkelijk heeft verbruikt. Het verbruik van het jacht is afhankelijk van de grootte van de jacht. Gemiddeld ligt het verbruik tussen de 3 tot 5 liter per uur.

Onze schepen varen op GTL. Dit is een milieuvriendelijke brandstof welke schoner verbrandt en een veel lagere uitstoot geeft dan normale diesel. De motoren presteren beter en zijn hierdoor zuiniger. Er mag dan ook alleen maar GTL brandstof getankt worden. De schepen zijn voorzien van royale brandstoftanks zodat u onderweg niet hoeft te tanken.

Vaar langs de mooie landschappen