Reviews

Wij vragen onze gasten om ons te laten weten hoe zij hun tijd op het jacht hebben ervaren. Bekijk de reviews en laat u inspireren. 

Wilt u ook uw ervaring delen? Laat dan hier een review achter.

Een heerlijke vakantie gehad op de Antoinette. - Aug 2014

Met de Antoinette, een ruime kotter voor 6 personen, hebben we een week op de Friese wateren gevaren met ons gezin van 5 en de hond, een kleine jack russell. 

Mede dankzij het geweldige weer, hebben we een fantastische vakantie gehad. Mijn man heeft vanaf kinds af aan ervaring op het water en met het varen met een motorboot, en dat kwam wel goed van pas met een boot van zo’n 13 meter. Het was gezellig druk op het water vanwege de Sneekweek.  We hebben twee dagen bij het Tjeukemeereiland gelegen, een heerlijke plek voor de kinderen met een strandje en een ruim grasveld waar gevliegerd of gevoetbald kan worden. Vervolgens een nachtje in de jachthaven (even de boot weer "opladen”) bij Langweer, waar we met het bijbootje met buitenboordmotor boodschappen zijn gaan doen in Langweer zelf. De volgende dag na een mooie tocht aangemeerd bij Rufus aan het Water (www.rufus.nl) waar de kinderen al snel vriendjes sloten met de kinderen van de bijgelegen camping en veel plezier hebben gehad met de grote trampoline, het tarzan touw in het water en de opblaasbanden. Hier twee nachten vertoefd en tussendoor mooie tochten met de boot gemaakt. 

 

Kortom, een vakantie voor herhaling vatbaar, in het mooie Friesland.

 

Vriendelijke groet, 

Familie Ooms


« Ga terug