Reviews

Wij vragen onze gasten om ons te laten weten hoe zij hun tijd op het jacht hebben ervaren. Bekijk de reviews en laat u inspireren. 

Wilt u ook uw ervaring delen? Laat dan hier een review achter.

Een super tijd aan boord van de Tessa - juni 2017

De eerste week van juni 2017 hebben mijn vrouw, twee hondjes en ik een super tijd van 10 dagen gehad aan boord van de Tessa. Alles hagelnieuw. De Tessa is misschien een maatje kleiner dan de andere boten die de familie Klompmaker verhuurt maar doet echt niet onder voor ze. Daarnaast kom je met de Tessa op routes met vaste bruggen waar je met hogere boten echt niet komt. Ik denk gelijk aan het prachtige stuk van Drachten maar de Dokkumer Zijlen en van daaruit door naar Lauwersoog of Dokkum.

Zowel bij aankomst als terugkomst een kopje koffie en een praatje. Gewoon vriendelijk en gezellig. Niet moeilijk of gehaast. Heerlijk!

Na een korte, duidelijke instructie en proefvaart onderweg gegaan en 10 dagen genieten, ondanks twee dagen pittig weer met stevige wind. Maar daar kun je ook van genieten natuurlijk!

Met prachtig weer door Sneek heen, waanzinnige zonsondergangen vanaf het water 's avonds aan het Jouster Feartsje bij het Sneekermeer en midden in natuurgebied De Alde Feanen. Varen langs oneindige weilanden, slapen in volledige stilte, het superfriese fenomeen Marrekrite.... Ik kan wel doorgaan. Volgend jaar weer!!

Bedankt lieve familie Klompmaker!

Bas en Monika uit Bloemendaal.

 


« Ga terug