Reviews

Wij vragen onze gasten om ons te laten weten hoe zij hun tijd op het jacht hebben ervaren. Bekijk de reviews en laat u inspireren. 

Wilt u ook uw ervaring delen? Laat dan hier een review achter.

Heerlijk genoten op kotterjacht Victoria - April 2014

In de week van 26 april t/m 2 mei  hebben wij heerlijk gevaren door Friesland  met  kotterjacht  Victoria. Het  was onze eerste kennismaking met jachtverhuurbedrijf Klompmaker. Vanaf het eerste moment  via de mail als ook live bij aankomst in Woudsend was er een prettige contact,  mede daardoor hebben wij een fantastische vaar vakantie gehad. Na  uitleg op “ons jacht”  en een korte proefvaart  zijn we weg gevaren en zoals we het ook van de voorgaande keren herinnerden, je hebt echt gelijk vakantie. Het tempo ligt veel lager dan gewend en daardoor onthaast je geweldig. Wij  waanden ons in een andere wereld. De natuur is prachtig  zo in het voorjaar. Friesland vanaf het water is zo mooi!

Een mooi nieuw luxe jacht helpt uiteraard enorm mee aan het hebben van een fantastische vaarvakantie. We voeren weg onder een grijze lucht maar zelfs dat kan de pret niet drukken. Helemaal niet omdat de Victoria is uitgerust met een grote XL Cabriotent die zelfs ’s avonds kan worden verwarmd door middel van een extra kachel.  Gelukkig werd het weer gaande weg de week steeds beter. Een bijkomend voordeel is dat het in deze tijd nog lekker rustig is. Ruimte in havens en in de vrije natuur te kust en te keur. Ik kan zo nog wel even doorgaan maar eigenlijk volstaat te zeggen dat we ronduit GENOTEN hebben.

Fam. Pietersma en Venema


« Ga terug