Reviews

Wij vragen onze gasten om ons te laten weten hoe zij hun tijd op het jacht hebben ervaren. Bekijk de reviews en laat u inspireren. 

Wilt u ook uw ervaring delen? Laat dan hier een review achter.

Kotterjacht Michelle - juli 2015

We hadden de Michelle voor 1 week gehuurd, op het internet vond ik al gauw de Fa. Klompmaker en de Michelle paste voor 2 couples en met een hoop prive ruimte aan boord. Ondanks dat de prijs een beetje meer was als andere verhuurders hebben wij toch gehuurd en wij moeten zeggen dat het de prijs waard was. Alles was perfect organiseert, bij aankomst worden we vriendelijk ontvangen en een kopje koffie stond al klaar op tafel.

Daarna kregen wij de boot te zien en WOW !. De boten zijn in een goede toestand en zien er als nieuw uit, onze boot is 6 jaar oud maar je denk dat je op een nieuwe boot bent. Meneer Klompmaker veklaarde alles op de boot en we maakten een kleine vaart om te laten zien hoe de boot reageert. Aanleggen, persoonlijke spullen aan boord en de vakantie begint !!!
Ook als het een 13 meter boot is, is het is heel gemakkelijk de boot te varen met de boeg- en hekschroef, geen probleem om in kleine havens aan te leggen. Op en in de boot is alles wat je nodig hebt, wij hebben niets gemist, je hoeft alleen je dekbed mee te brengen. We hadden een prachtige week op te boot en als we weer bij Klompmaker terug waren, was het afgeven van de boot net zo makkelijk als bij de aankomst, diesel tanken, afval water afzuigen, schoonmaken, betalen, en tot ziens, zo moet vakantie zijn!!!!! 

Cornelis de Wijn


« Ga terug