Reviews

Wij vragen onze gasten om ons te laten weten hoe zij hun tijd op het jacht hebben ervaren. Bekijk de reviews en laat u inspireren. 

Wilt u ook uw ervaring delen? Laat dan hier een review achter.

Kotterjacht Veroniek Mei 2013

We zijn de laatste week van de maand mei een weekje gaan varen met het motorjacht Veroniek van Yachtcharter Klompmaker.

Na lang speuren op het internet, vergelijken en bekijken van de schepen, kwamen we uit bij boven genoemd Yachtcharter.Onze keus was gevallen op de Veroniek, twee grote bedden twee toiletten en twee douche's.Dit waren onze wensen, daar we met twee stellen zijn wezen varen.

Bij aankomst viel ons gelijk op, alles keurig in orde, schoon terrein mooie steigers en superschone jachten. De spullen aan boord gebracht, nog even wat boodschappen gedaan en daarna  een kleine proefvaart onder toeziend oog van de eigenaar.Het was een zeer korte proefvaart, of de eigenaar heeft gedacht; dat het wel goed zat, of hij wilde er zo snel mogelijk weer van af. Als ex beroeps schipper vaar je wellicht toch iets anders, dan als recreatie schipper.

Een hele leuke week op de Friese wateren gehad, overnacht in Bolsward, Sneek, Leeuwarden, Eerne Walde, Lemmer en Stavoren. 
 

Wat ons opviel aan het schip; alles super afgewerkt, het schip leuk wel nieuw. Verwarming, toiletten en douche's werkte prima, zo ook de stroomvoorziening via de omvormer. Een super gezellige rondzit met rondom goed uitzicht naar buiten, en een groot achterdek ruimte genoeg voor vier personen, en afgedekt met een cabriotent,  goed op temperatuur te houden met de hetelucht verwarming. Binnen was zelfs centrale verwarming.

Alles was echt doordacht opgezet, kortom een super jacht, Zeker voor herhaling vatbaar.

groetjes,

Veronika, Bert, Jan en Ada


« Ga terug