Reviews

Wij vragen onze gasten om ons te laten weten hoe zij hun tijd op het jacht hebben ervaren. Bekijk de reviews en laat u inspireren. 

Wilt u ook uw ervaring delen? Laat dan hier een review achter.

Onze heerlijke ervaring op de Victoria - augustus 2015

Woudsend

We vertrokken vanuit Brugge vrijdagmiddag richting Workum om alvorens ons "schip" te bemannen eerst nog een nachtje te slapen in de herberg van Oom Lammert en Tante Klaasje.

Zaterdagmorgen reden we dan het laatste stukje naar Woudsend. Eenmaal daar aangekomen kregen we een hartelijke ontvangst van de gastvrouw die ons bijstond met raad en daad over de te varen route, uiteraard werd dit alles gespijsd met een goeie bak koffie. Als iedereen geïnstalleerd was op zijn boot kwam .... Om de toekomstige schippers het reilen en zeilen van hun boot te leren (zelfs voor mij als schipper in de visserij was dit heel leerrijk).

Trossen los bulderde ik naar mijn nieuwbakken piraatjes. Mama en de oudste dochter vonden het alvast fijn om stand-by te zijn met de meertrossen en de fenders, de twee jongens vertoefden veel liever onderdeks om de nieuwste dvd's van disney te bekijken. We besloten een rondje Friesland te varen, een tochtje waarbij menigmaal de trossen werden strak gezet om nu eens een mooi stadje te bezoeken of dan eens een "cool" museum mee te pikken. Kortweg gezegd voor we er erg in hadden lagen we in het mooie Sloten en kwamen we tot het besef dat het er bijna op zat. Vrijdagmorgen vaarden we het laatste stukje tot Woudsend waar alweer de gastvrouw klaar stond met een bakje koffie, eenmaal de bagage in de auto en de boot gecheckt en gedubbelcheckt volgde nog het afscheid van boot en eigenaars met een welgemeende tot ziens.

Bij dit schrijven ( 1 maand) na de vakantie begint het al te terug te kriebelen. Volgende keer word het een rondje Flevoland

Vele groetjes vanop de boomkorkotter Z.510 Dennis op een onstuimige Noordzee

Hans

 

 


« Ga terug