Reviews

Wij vragen onze gasten om ons te laten weten hoe zij hun tijd op het jacht hebben ervaren. Bekijk de reviews en laat u inspireren. 

Wilt u ook uw ervaring delen? Laat dan hier een review achter.

Puur onthaasten en tot rust komen

Na het annuleren van onze buitenlandse reis gezocht naar een corona veilige vakantie in eigen land. Varen met een mooie boot door Friesland, een totaal nieuwe ervaring, maar beslist iets om vaker te gaan doen. Gelukkig was er nog een boot beschikbaar, een boot van ongeveer 13 meter bij 4 meter.

Na 4 uurtjes varen met een ervaren instructeur, vertrokken we voor ons rondje Friesland. Het schip was makkelijk te varen, en de lage snelheid tussen de 6 en 10 KM per uur, werkte totaal ontspannend. De nachten lagen we afgemeerd aan een van de vele Marrekrite afmeer plekken, prachtige kleine paradijsjes in het Friese Land.

Puur onthaasten en tot rust komen, tijd voor elkaar, geen tv aangehad hoewel er satelliet tv aan boord is. Door de stilte op de plekjes waar we de nachten afgemeerd lagen, kon je prima uitslapen. Een stukje varen, stadje of dorpje bezichtigen in de middag, weer een stukje varen en een nieuw rustig plekje voor de nacht zoeken, jammer dat een week zo snel voorbij gaat.

De fam. Klompmaker heeft ons een mooie vakantie bezorgd, en we kunnen dit iedereen aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Dhr. en mevr. Bulkens uit Kerkrade

⭐⭐⭐⭐⭐

 


« Ga terug