Zomervakantie 2021

Het lijkt nog ver weg, maar voor u het weet is het zover: de zomervakantie van 2021. Heeft u al plannen voor de zomervakantie van 2021? Wellicht is een vakantie op het water wel iets voor u. Huur een luxe jacht bij Jachtcharter Klompmaker in Woudsend en leer Nederland vanaf een andere kant kennen.

Bekijk beschikbaarheid

Zomervakantie 2021 op het water 

Hoe de zomervakantie van 2021 eruit ziet, is niet te voorspellen. Wel kunnen we met zekerheid zeggen dat een vaarvakantie met uw eigen luxe jacht een aanrader is. De vele enthousiaste reacties op onze reviewpagina zeggen genoeg! Met uw eigen gezelschap geniet u van een heerlijke vakantie op het water. 

Vaarroutes

Vanaf het water ontdekt u Nederland tijdens de zomervakantie van 2021 op een hele nieuwe manier. We hebben diverse vaarroutes voor u samengesteld, zodat u van de natuur en rust kunt genieten.

Friesland staat bekend om de vele wateren en de gezellig dorpen. Vaar bijvoorbeeld de Noorderlijke Elfstedentocht route, die u voert langs Sneek, Leeuwarden en Dokkum. Of vaar richting het zuiden richting Steenwijk en Zwartsluis. Er is genoeg te ontdekken! 

Als een kapitein op een schip

Wat we vaak terugkrijgen van bezoekers, is het gevoel van vrijheid op het water. Met de luxe jachten van Klompmaker voelt u zich als een kapitein op een schip. De stoere en zeewaardige uitstraling die onze motorjachten hebben dragen daar zeker aan bij. Wellicht denkt u dat u een speciaal vaarbewijs nodig heeft voor een luxe jacht. Voor onze schepen is dat echter niet nodig. Na een zorgvuldige instructie kunt u op pad en genieten van uw zomervakantie 2021. 

Voordat u aan boord stapt, zorgen wij ervoor dat het schip volledig is schoongemaakt. Zo geniet u met een gerust hart van een welverdiende vakantie.  

Bekijk onze vloot

Bent u op zoek naar een jacht voor twee personen? Of gaat u tijdens de zomervakantie van 2021 met het hele gezin op pad? Onze vloot bestaat uit tien jachten, geschikt voor twee tot acht personen. Alle jachten zijn voorzien van alle gemakken, zodat u zorgeloos van de vakantie geniet. Benieuwd naar onze vloot? Bekijk hier het overzicht van de jachten. Neem alvast een kijkje aan boord via de 360 graden foto’s. 

Boek nu uw zomervakantie 2021

Een vaarvakantie wordt steeds populairder, wees er daarom op tijd bij en boek uw jacht voor de zomervakantie van 2021. Bekijk hier de beschikbaarheid van onze jachten. Selecteer de gewenste tijdsduur van de vakantie en de maand waarop u wilt varen. De tarieven van uw selectie komen direct tevoorschijn. Wel zo overzichtelijk! 

Heeft u verder nog vragen, neem gerust contact met ons op.

 

Boeken