Boot huren zonder vaarbewijs

Een vaarvakantie is voor veel mensen de ultieme manier om Friesland en de andere noordelijke provincies te ontdekken. Huur uw exclusieve motorboot bij Jachtcharter Klompmaker in Woudsend. 

Onze vloot bestaat uit prachtige jachten, geschikt voor 2, 4, 6 of 8 personen.  Luxe jachten, waarvan u wellicht denkt dat u een vaarbewijs nodig heeft. Goed nieuws: voor het varen op onze schepen heeft u geen vaarbewijs nodig!

Bekijk onze beschikbaarheid en boek gemakkelijk online.

Motorjacht huren bij Jachtcharter Klompmaker

Luxe motorboot huren zonder vaarbewijs

Een vaarbewijs is verplicht als de boot langer is dan 15 meter of sneller kan varen dan 20 kilometer per uur. Aangezien het grootste jacht in de vloot bijna 14 meter is, heeft u voor het varen op één van onze luxe motorboten geen vaarbewijs nodig, heel handig! 

Wij raden het echter wel aan om met enige vaarervaring en kennis van de vaarregels het water op te gaan. Dit voorkomt ongelukken en maakt het varen nog leuker en makkelijker.

Tijdens de start van uw vaarvakantie ontvangt u van ons een uitgebreide technische uitleg van de jacht. We doen ook een korte proefvaart. De hele bemanning wordt bij dit proces betrokken, zo raakt iedereen vertrouwd met de luxe jacht.

Friesland ontdekken met een luxe motorboot

Friesland is perfect om te ontdekken vanaf het water. Wist u dat de provincie voor ongeveer 40% uit water bestaat? Perfect voor de watersporter dus. De vele meren, wateren en pittoreske dorpjes zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

U start uw vaarvakantie in Woudsend, Friesland. Woudsend is perfect voor watersportliefhebbers. Dankzij onder andere de vele mooi gerestaureerde panden, smalle steegjes, verrassende doorkijkjes, het gezellige dorpscentrum en de mooie omgeving is het een goed startpunt van uw vaarvakantie.

Ultieme vrijheid

Eenmaal op het water geniet u optimaal van de vrijheid. U kunt Nederland van een hele andere kant ontdekken. Vaar eens het IJsselmeer op, met uitzicht op de gezellige havensteden in Friesland. Of ontdek de kleine dorpjes, gelegen aan de vele vaarroutes. Ook een uitstapje naar het mooie Groningen of Overijssel behoort tot de mogelijkheden.

Stap daarom snel in één van onze unieke motorboten en geniet van een motorbootvakantie in Friesland.

 

Bekijk onze prijzen 

Boek direct online

Vaarimpressie

Huur uw motorjacht bij Jachtcharter klompmaker

Een jacht huren in Friesland staat gelijk aan een ontspannen vaarvakantie. Met onze luxe jachten gaat u met een gerust hart varen. Huurt u een motorjacht bij Klompmaker, dan voelt u zich een echte kapitein!

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen en verhuren van luxe motorjachten in Friesland en omgeving. Voor motorboot verhuur zit u goed bij ons, want al onze jachten zijn goed onderhouden, brandschoon en CE gekeurd.

Onze vloot bestaat op dit moment uit tien luxe jachten. De capaciteit van de jachten die u kunt huren ligt tussen de 2 en de 8 personen. Alle jachten zijn voorzien van ruime bergruimtes, genoeg om uw bagage in op te bergen.

Wilt u een luxe motorboot huren zonder vaarbewijs?

Bekijk de beschikbaarheid van onze jachten

 

Heeft u nog vragen over het huren van een boot zonder vaarbewijs?

Is er iets nog niet duidelijk over het huren van een boot zonder vaarbewijs of heeft u een andere vraag?

Wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op