en de

Professionele luxe motorboot huren in Friesland?

Voor de huur van uw motorjacht of motorboot verhuur kiest u Jachtcharter Klompmaker! Sterk in motorjachten in Friesland

Waar vindt u nog een betrouwbaar bedrijf in Friesland voor motorboot verhuur? Bij Jachtcharter Klompmaker kunt u een luxe motorboot huren maar ook terecht voor een motorjacht in Friesland waarmee u zonder vaarbewijs kunt varen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen en verhuren van luxe motorjachten in Friesland  en omgeving. Voor motorboot verhuur zit u goed bij ons, want al onze jachten zijn goed onderhouden, brandschoon en CE gekeurd. Benieuwd naar de tarieven? Bekijk onze prijzen of boek direct online!

Kies voor het huren van een luxe motorboot of huur motorjacht in Friesland voor Jachtcharter Klompmaker! Uw specialist in motorboot verhuur!

Friesland is de watersportprovincie in Nederland. Friezen groeien op met water en boten. Bij ons kunt u een luxe motorboot huren om Friesland vanaf het water te ervaren. Bij verhuur van een motorboot in Friesland kunt u rekenen op een motorjacht om te huren die:

  • uitstekend onderhouden is;
  • verkerend in nieuw staat;
  • zuinig is met brandstof;
  • stille  motoren;
  • uitmuntende vaareigenschappen;
  • luxe, ruime sanitaire voorzieningen;
  • vaarbewijs vrij te varen.

Verhuur van motorboot in Friesland zonder vaarbewijs

Geniet van de vrijheid op het water. Ook als u nog niet eerder heeft gevaren, kunt u bij ons een luxe motorboot huren. Wij zijn een professioneel jachtverhuur bedrijf in Friesland en vinden het belangrijk dat u goed voorbereid het water op gaat. We nemen uitgebreid de tijd om met u tijdens een kopje koffie de vaarroutes door te nemen en de vaarinstructies. Mocht u zekerheid willen bij het besturen van een motorjacht, dan bieden wij vaarcursussen aan. Meer info? Bel met 0514-564447 of mail naar info@klompmaker.nl!

Meer interessante pagina's: Motorboot huren - Motorjacht huren - Jacht huren Friesland

Naar boven