en de

Wilt u een motorboot huren in Friesland?

Jachtcharter Klompmaker is gelegen aan de Friese meren en het IJsselmeer!

Wilt u een motorboot huren in Friesland en bent u op zoek naar een jachtcharter? Jachtcharter Klompmaker helpt u graag verder. Al meer dan 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in het bouwen en verhuren van luxueuze motorjachten aan gezelschappen van 2 tot 8 personen. Deze goed verzorgde, brandschone en CE goedgekeurde jachten zijn afgeleid van de Kotter. Dit geeft de boten een stoer en zeewaardig uiterlijk. Heeft u interesse in het huren van één van onze motorboten? Bekijk dan nu onze tarieven en beschikbaarheid en boek direct online!

Een motorboot huren en genieten van de schitterende omgeving van Friesland

Wanneer u in Friesland een motorboot wilt huren, dan doet u dat natuurlijk voor de schitterende omgeving. Op de wateren van de Friese meren en het IJsselmeer kunt u volop genieten van rust, ruimte en natuur. Een uniek stelsel van riviertjes en vaarten leidt u langs karakteristieke landschappen en weidse vergezichten met schilderachtige dorpjes die u versteld zullen doen staan. Stap daarom snel in één van onze goed onderhouden, brandstofzuinige en uiterst geruisloze motorboten en geniet van een motorbootvakantie in Friesland.

We nemen de tijd voor u

Voordat u zelfstandig op reis gaat met één van onze jachten helpen we u graag met de benodigde voorbereidingen. Onder het genot van een kopje koffie nemen we desgewenst de vaarroutes met u door en lichten we alle vaarinstructies toe. En ook voor meer informatie over de vaargebieden zelf kunt u bij ons terecht. Zijn uw maritieme vaardigheden nog wat roestig of heeft u helemaal geen ervaring met varen? Dan bieden wij ook vaarcursussen. Een vaarbewijs is overigens geen vereiste. Wilt u graag meer weten over het huren van een motorboot in Friesland of heeft u vragen over onze service? Benader ons dan telefonisch op 0514-564447 of per e-mail via info@klompmaker.nl!

Meer interessante pagina's: Motorjacht huren - Jacht huren Friesland - Motorboot verhuur Friesland

 

 

Naar boven