Motorboot huren in Friesland

Op zoek naar een motorboot in Friesland? Dan bent u bij Jachtcharter Klompmaker aan het juiste adres! Huur een exclusief jacht en voel u als een kapitein op het water. Bekijk direct de beschikbaarheid en boek gemakkelijk online.

Op vaarvakantie in Friesland op een luxe motorboot

Jachtcharter Klompmaker is gelegen aan de Friese meren en het IJsselmeer!

Wilt u een motorboot huren in Friesland en bent u op zoek naar een jachtcharter? Jachtcharter Klompmaker helpt u graag verder. Al meer dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in het bouwen en verhuren van luxueuze motorjachten aan gezelschappen van 2 tot 8 personen. Deze goed verzorgde, brandschone en CE goedgekeurde jachten zijn afgeleid van de Kotter. Dit geeft de boten een stoer en zeewaardig uiterlijk.

Bekijk de beschikbaarheid

Bekijk de vloot 

Vaar met de jachtcharter over de mooie wateren

Waarom een motorboot huren in Friesland

Friesland is uitermate geschikt om te ontdekken vanaf het water. De vele meren en wateren in Friesland zorgen voor een onvergetelijke vaarvakantie. Tel daar een luxe motorboot bij op en u heeft gegarandeerd een topvakantie. 

Ontdek Friesland 

Vanaf de Friese wateren ontdekt u diverse prachtige natuurgebieden. Zo kunt u met de motorboot varen op een van de Friese meren, het IJsselmeer overvaren of langs een van de pittoreske dorpjes. Vanaf uw gehuurde motorboot geniet u volop van rust, ruimte en natuur. 

Een uniek stelsel van riviertjes en vaarten leidt u langs karakteristieke landschappen en weidse vergezichten met schilderachtige dorpjes die u versteld zullen doen staan. Stap daarom snel in één van onze goed onderhouden, brandstofzuinige en uiterst geruisloze motorboten en geniet van een motorbootvakantie in Friesland.

Genieten vanaf een luxe motorboot in Friesland

Voordat u zelfstandig op reis gaat met één van onze jachten, helpen we u graag met de benodigde voorbereidingen. Onder het genot van een kopje koffie nemen we desgewenst de vaarroutes met u door en lichten we alle vaarinstructies toe. Voor meer informatie over de vaargebieden zelf kunt u bij ons terecht. Zijn uw maritieme vaardigheden nog wat roestig of heeft u helemaal geen ervaring met varen? Dan bieden wij ook vaarcursussen aan. Een vaarbewijs is overigens geen vereiste.

Wilt u graag meer weten over het huren van een motorboot in Friesland of heeft u vragen over onze service?

Neem contact op