en de

Goed onderhouden jacht huren in Friesland?

Kies Yachtcharter Klompmaker in Friesland! Sterk in een onbezorgde water vakantie

Waar vindt u een bedrijf in Friesland voor een onbezorgde motorboot vakantie? In Friesland bent u bij Yachtcharter Klompmaker aan het juiste adres als u een jacht wilt huren. Met ruim 20 jaar ervaring in het bouwen en verhuren van luxe jachten in Friesland en omgeving, gaat u zeker en vertrouwd het water op.  Onze jachten zijn altijd goed onderhouden, gezellig ingericht, brandschoon en CE gekeurd. Bovendien zien ze eruit als een privĂ© jacht en zijn ze zuinig met brandstof. De prijzen zijn alleszins redelijk en goed betaalbaar. Bent u benieuwd naar de tarieven? Bekijk onze website met prijzen!

Kies voor het huren van een jacht in Friesland voor Yachtcharter Klompmaker! Uw specialist in verhuur van motorjachten!

Uw vaart begint in Woudsend, Friesland. Yachtcharter Klompmaker ontvangt u in de gezellige ontvangstruimte om tijdens een kopje koffie uw vaarroute te bespreken. Ook uw bagage kan aan boord dmv de bagagewagens. Het door u gehuurde jacht ligt in de ruime boxen. Ieder jacht die u gaat huren in Friesland bij Yachtcharter Klompmaker is ruim voorzien van bergruimte. Na de uitgebreide technische instructie met de proefvaart, kunt u varen op de Friese meren, het IJsselmeer of in andere Nederlandse provincies. De vaarroute nemen we graag met u door! Bij Yachtcharter Klompmaker kunt u bij de huur van een jacht rekenen op:

  • uitstekend onderhoud;
  • zuinig met brandstof;
  • stille motor;
  • uitmuntende vaareigenschappen;
  • luxe, ruime sanitaire voorzieningen.

Huur uw jacht in Friesland zonder vaarbewijs

Geniet van de vrijheid op het water op een luxe jacht tijdens uw vakantie. Nog niet eerder gevaren? Toch kunt u bij ons een luxe jacht huren in Friesland. Wij kunnen u ook een vaarcursus aanbieden. Wenst u meer informatie? Bel ons op 0514-564447 of mail naar info@klompmaker.nl!

Meer interessante pagina's: Motorboot huren - Motorjacht huren - Motorboot verhuur Friesland

Naar boven