Jacht huren in Friesland

Op zoek naar een luxe jacht om te huren in Friesland? Huur dan uw jacht bij Jachtcharter Klompmaker! Vanaf onze haven in Woudsend vaart u zo op de wondere wateren van Friesland. 

Jacht huren in Friesland

Een jacht huren in Friesland doet u bij Klompmaker

Waar vindt u een jachtverhuurbedrijf in Friesland voor een onbezorgde vaarvakantie op een luxe jacht? Juist, bij Jachtcharter Klompmaker!

Een jacht huren in Friesland staat gelijk aan een ontspannen vaarvakantie. Met onze luxe jachten gaat u met een gerust hart varen. Onze luxe jachten zijn altijd goed onderhouden, gezellig ingericht, brandschoon en CE gekeurd. Gedurende de huurperiode bent u kapitein van uw eigen luxe privĂ© jacht. Zin om te zwemmen vanaf uw jacht? Geen probleem! Met een handig trappetje stapt u zo weer aan boord. 

Ook fijn om te weten: onze jachten zijn enorm zuinig met brandstof. Hierdoor is het nog aantrekkelijker om een jacht te huren in Friesland.

In Friesland bent u bij Jachtcharter Klompmaker aan het juiste adres voor het huren van een jacht. Met ruim 25 jaar ervaring in het bouwen en verhuren van luxe jachten in Friesland en omgeving, gaat u zeker en vertrouwd het water op. 

Specialist in jachtverhuur in Friesland

Een jacht huren in Friesland is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke vaarvakantie. Vanuit Friesland verkent u de rest van de omgeving vanaf uw eigen luxe huurjacht. 

Welkom in Friesland

De vaarvakantie begint in Woudsend, Friesland. Tijdens een lekker bakje koffie of thee nemen we de vaarroutes met u door. Heeft u weinig vaarervaring? Dan is een vaarcursus aan te raden. Goed om te weten dat het niet nodig is om een vaarbewijs te hebben voordat u een jacht kunt huren in Friesland. 

Vervolgens brengen we u naar het gehuurde luxe jacht. De vloot van Jachtcharter Klompmaker in Friesland telt op dit moment tien jachten. De capaciteit van de jachten die u kunt huren ligt tussen de 2 en de 8 personen. Alle jachten zijn voorzien van ruime bergruimtes, genoeg om uw bagage in op te bergen. 

Natuurlijk laten we u niet het water op zonder een uitgebreide technische instructie. Zodoende bent u klaar om Friesland, het IJsselmeer, de Weerribben of een van de andere prachtige locaties te ontdekken. Aan boord van uw luxe jacht vindt u diverse vaarroutes die wij hebben samengesteld. 

Vaarimpressie

Onvergetelijke vaarvakantie in Friesland

Vakantie in eigen land wordt steeds populairder. En wij snappen dat heel goed! Want Nederland is een prachtig land, met een diversiteit aan natuur en schoonheid. Wilt u eens een andere blik op Nederland, dan raden wij ten zeerste een vaarvakantie aan. Door een jacht te huren in Friesland ontdekt u Nederland van een hele andere kant. Vaar eens het IJsselmeer op, met uitzicht op de gezellige havensteden in Friesland. Of ontdek de kleine dorpjes, gelegen aan de vele vaarroutes. 

Huurt u een jacht bij Jachtcharter Klompmaker, dan kunt u rekenen op: 

  • Uitstekend onderhoud
  • Zuinig met brandstof
  • Stille motor
  • Uitmuntende vaareigenschappen
  • Luxe, ruime sanitaire voorzieningen
  • Huur uw jacht in Friesland zonder vaarbewijs

Geniet van de vrijheid op het water op een luxe jacht tijdens uw vakantie. 

Bekijk de beschikbaarheid

Meer interessante pagina's: Motorboot huren Motorjacht huren - Motorboot verhuur Friesland