Motorjacht huren bij Jachtcharter Klompmaker

Op vaarvakantie in Nederland is een aanrader voor iedereen. Bij Jachtcharter Klompmaker kunt u de gehele zomerperiode een motorjacht huren, geschikt voor 2 tot 8 personen. We bieden u de perfecte boot voor een onvergetelijke vaarvakantie! 

Bekijk onze beschikbaarheid en boek gemakkelijk online.

Motorjacht huren bij Jachtcharter Klompmaker

Motorjacht huren in Friesland

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om een motorjacht te huren in Friesland? Dan bent u bij Jachtcharter Klompmaker absoluut aan het juiste adres! 

Met ruim 25 jaar aan opgedane kennis en ervaring zijn wij uiterst bekwaam in het bouwen en verhuren van luxe motorjachten in Friesland. Onze motorjachten zijn goed verzorgd, brandschoon en vanzelfsprekend CE goedgekeurd. Het ontwerp van de motorjacht is een afgeleide van de Kotter, wat ze een stoer en zeewaardig uiterlijk geeft. 

Bekijk onze prijzen 

Boek direct online

Vaarimpressie

Waarom een motorjacht huren bij Jachtcharter Klompmaker

Huurt u een motorjacht bij Klompmaker, dan voelt u zich een echte kapitein! Onze motorjachten zijn gezellig ingericht, zeer zorgvuldig schoongemaakt en voorzien van complete keuken, ruime sanitaire voorzieningen, stereoapparatuur en nog veel meer. Onze motorjachten zijn bijzonder zuinig in brandstof. Door een goed ge├»soleerde machinekamer vaart u geruisloos over de mooiste waters. Zodoende kunt u heerlijk rustig genieten van de prachtige omgeving van Friesland en omstreken.

Goed voorbereid op pad

Een motorjacht huren is zo gepiept; kijk maar eens bij onze beschikbaarheid. Is de reservering gemaakt, dan kan de voorbereiding beginnen. Als professioneel jachtverhuurbedrijf in Friesland vinden wij het belangrijk om u goed voorbereid op vaarvakantie te laten gaan.

Voordat u met het motorjacht op pad gaat, nemen wij het een en ander met u door. Zo hebben wij diverse vaarroutes voor u voorbereid en krijgt u een uitgebreide vaarinstructie van het motorjacht. Heeft u geen enkele ervaring met het besturen van een motorjacht, dan bieden onze vaarcursussen absoluut uitkomst.

Vragen? Neem contact met ons op.

Al een jacht op het oog om te huren? Boek deze dan gemakkelijk online.