en de

Professioneel jachtverhuur in Friesland gezocht?

Jachtcharter Klompmaker is sterk in het bouwen en verhuren van motorjachten in de omgeving van Friesland

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf in jachtverhuur in Friesland? Dan bent u bij Jachtcharter Klompmaker absoluut aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar aan opgedane kennis en ervaring zijn wij uiterst bekwaam in het bouwen en verhuren van luxe motorjachten in de omgeving van Friesland. Deze jachten zijn goed verzorgd, brandschoon en vanzelfsprekend CE goedgekeurd. Hun ontwerp is een afgeleide van de Kotter, wat ze een stoer en zeewaardig uiterlijk geeft. Bent u benieuwd naar de tarieven voor het huren van één van onze boten? Bekijk dan hier onze prijzen of boek direct online!

Wat u kunt verwachten als u bij Jachtcharter Klompmaker een motorjacht in Friesland huurt

Om mee te beginnen kunt u natuurlijk genieten van het motorjacht zelf. Onze jachten zijn gezellig ingericht, zeer zorgvuldig schoongemaakt en voorzien van complete keuken, ruime sanitaire voorzieningen, stereoapparatuur en nog veel meer. Onze jachten zijn bijzonder zuinig in brandstof en geruisloos bovendien. De machinekamer is immers goed geïsoleerd. Zodoende kunt u heerlijk rustig genieten van de prachtige omgeving van Friesland en omstreken.

Goed voorbereid op pad

Er komt behoorlijk wat voorbereiding kijken bij  een vakantie op een motorjacht. Daarom vinden wij het als professioneel jachtverhuur bedrijf in Friesland belangrijk om u goed voorbereid op pad te laten gaan. We nemen dan ook de tijd om onder het genot van een kopje koffie eventuele vaarroutes met u door te nemen en de vaarinstructies in alle rust aan u toe te lichten. En heeft u geen enkele ervaring met het besturen van een motorjacht, dan bieden onze vaarcursussen absoluut uitkomst. Voor meer vragen over onze motorjachten of service als jachtverhuurder kunt u bellen met 0514-564447 of mailen naar info@klompmaker.nl!

Meer interessante pagina's: Motorboot huren - Jacht huren Friesland - Motorboot verhuur Friesland

Naar boven