Jachtverhuur in Friesland

Bent u op zoek naar een jachtverhuur in Friesland? Dan bent u bij Jachtcharter Klompmaker aan het juiste adres. Huur één van onze luxe jachten en voel u als een kapitein op het water.

Er is geen mooiere manier om Friesland te ontdekken dan vanaf het water. Vaar door de uitgestrekte plassen met adembenemende vergezichten en leg aan bij één van karakteristieke dorpjes die Friesland rijk is.

Bekijk onze beschikbaarheid en boek gemakkelijk online.

Motorjacht huren bij Jachtcharter Klompmaker

Huur uw luxe jacht bij Jachtcharter Klompmaker

Met meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen en verhuren van luxe jachten zorgen wij voor een onvergetelijke vaarvakantie. Wij doen er alles aan om iedereen te laten genieten van een heerlijke, onbezorgde vaarvakantie in Friesland aan boord van één van onze luxe jachten.

Onze vloot bestaat uit prachtige jachten, geschikt voor 2, 4, 6 of 8 personen. Onze jachten worden ook wel kotterjachten genoemd. Ze hebben een stoere en zeewaardige uitstraling.

Huurt u een jacht bij Jachtverhuur Klompmaker in Friesland, dan kunt u rekenen op:

  • Uitstekend onderhoud
  • Zuinig met brandstof
  • Stille motor
  • Uitmuntende vaareigenschappen
  • Luxe, ruime sanitaire voorzieningen
  • Voldoende opbergruimte
  • Huur uw jacht zonder vaarbewijs

Een vaarvakantie was nog nooit zo gemakkelijk en vertrouwd met één van onze luxe jachten.

Bekijk onze prijzen 

Boek direct online

Vaarvakantie in Friesland

Vakantie in eigen land is de afgelopen jaren steeds populairder geworden, dat snappen wij goed! Nederland is een prachtig land. Alleen Friesland en water zijn al hele fijne ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Friesland wordt ook wel de watersportprovincie genoemd, niet zo gek natuurlijk als je hoort dat Friesland voor ongeveer 40% uit water bestaat.

Ervaar de vrijheid vanaf het water

Friesland biedt voor jong en oud een geschikte vakantieomgeving. Geniet van alles wat Friesland te bieden heeft. In Friesland zijn er wel 100 verschillende grote en kleine natuurgebieden waarvan Nationaal Park De Alde Feanen en het Lauwersmeergebied de bekendste zijn.

Meer aan in uitstekende jachthavens in Friesland of in de vrije natuur. Verken vervolgens de omgeving, bezoek de pittoreske Friese stadjes en laat u verrassen door de omgeving.

Vanuit onze ervaringen hebben we ook een aantal mooie vaarroutes voor u samengesteld. Deze routes voeren u door prachtige gebieden en tal van dorpen en steden met vele bezienswaardigheden.

Vaarimpressie

Geen vaarbewijs nodig

Voor het huren van onze jachten heeft u geen vaarbewijs nodig. Wij zijn een professioneel jachtverhuurbedrijf in Friesland en het is belangrijk dat u goed voorbereid op pad gaat. Voor u het water op gaat nemen wij uitgebreid de tijd om met u tijdens een kopje koffie de vaarroutes en de vaarinstructies door te nemen. Heeft u helemaal geen ervaring of kunt u wel een opfrisser gebruiken? Wij bieden ook vaarcursussen onder begeleiding van een ervaren instructeur aan.

Meer informatie? Bel met 0514-564447 of neem contact op via het contactformulier!

Boek makkelijk online

Wilt u een onvergetelijke vaarvakantie? Huur dan één van onze 10 luxe jachten. Dit kan gemakkelijk via ons online boekingssysteem. U ziet dan direct welke periodes nog vrij zijn en de bijbehorende prijzen.