Yachtcharter Friesland

Friesland, de provincie die voor ongeveer 40% uit water bestaat, is ideaal voor uw vaarvakantie. Ontdek de gezellige dorpjes en havens met de boot of ga de natuur in. Zoek de rust en vrijheid, Friesland heeft u veel te bieden!

Huur uw exclusieve motorboot bij Yachtcharter Klompmaker in Friesland. Onze vloot bestaat uit tien prachtige jachten, geschikt voor 2, 4, 6 of 8 personen.

Bekijk onze beschikbaarheid en boek gemakkelijk online.

Yachtcharter Klompmaker

Huur uw luxe jacht bij Yachtcharter Klompmaker in Friesland

Wij bieden u de keuze uit tien motorjachten, voorzien van alle comfort en compleet uitgerust zodat u zorgeloos kan gaan genieten. Onze jachten worden ook wel kotterjachten genoemd. Ze hebben een stoere en zeewaardige uitstraling.

Huurt u een jacht bij Yachtcharter Klompmaker in Friesland, dan kunt u rekenen op:

 • Uitstekend onderhoud
 • Zuinig met brandstof
 • Stille motor
 • Uitmuntende vaareigenschappen
 • Luxe, ruime sanitaire voorzieningen
 • Voldoende opbergruimte
 • Huur uw jacht zonder vaarbewijs

Een vaarvakantie was nog nooit zo gemakkelijk en vertrouwd met één van onze luxe jachten. Bekijk hieronder onze vloot. 

360 graden beelden

Neem alvast een kijkje aan boord via de 360 graden foto’s. Wij doen er alles aan om iedereen te laten genieten van een heerlijke, onbezorgde vaarvakantie in Friesland aan boord van één van onze luxe jachten.

 

Bekijk onze prijzen 

Boek direct online

Friesland ontdekken vanaf het water

Een vaarvakantie, dat wil toch iedereen? We kunnen met zekerheid zeggen dat een vaarvakantie met uw eigen luxe jacht een absolute aanrader is. Onze reviewpagina met vele enthousiaste reacties zegt genoeg!

Dankzij het grote waternetwerk van Friesland is er altijd genoeg te doen en te zien. Geniet van de vrijheid en de rust in de natuur. Leg uw boot eens aan in één van pittoreske dorpjes die Friesland zo rijk is. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij Yachtcharter Klompmaker in Friesland zijn alle ingrediënten voor een onvergetelijke vaarvakantie aanwezig, voor jong en oud!

Onze vaarroutes

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij meerdere vaarroutes voor u kunnen uitstippelen. Aan boord van uw jacht vindt u een boek met alle uitgewerkte vaarroutes. Zo kunt u zonder zorgen en goed voorbereid aan uw vaarvakantie beginnen. Voor de volgende gebieden hebben wij mooie vaarroutes voor u klaarliggen:

 • Friesland
 • Groningen
 • Overijssel
 • Flevoland
 • IJsselmeer

Bereid u alvast voor op de vaarvakantie door meer te lezen over de verschillende vaargebieden

 

Vaarimpressie

Geen vaarbewijs nodig

De vrijheid van het water, dat is voor veel mensen de reden om voor een vaarvakantie te kiezen. De luxe motorboten die wij verhuren zijn door iedereen te boeken, ook als u nog niet eerder gevaren heeft. U heeft namelijk geen vaarbewijs nodig! 

Vaarcursus

Wij vinden het wel belangrijk dat u goed voorbereid het water op gaat. Voor uw vertrek nemen wij het één en ander met u door. U krijgt onder andere een uitgebreide vaarinstructie van uw motorjacht. Heeft u geen enkele ervaring met het besturen van een motorjacht, dan bieden onze vaarcursussen absoluut uitkomst. Heeft u hier interesse in? Geef dit dan aan bij uw boeking.

 

Boek gemakkelijk online bij Yachtcharter Klompmaker

Een jacht huren is zo gepiept. Via ons online boekingssysteem is het boeken van een jacht kinderspel. U ziet in het systeem de beschikbaarheid van onze jachten en de bijbehorende prijzen. Wilt u een onvergetelijke vaarvakantie in Friesland?

Boek direct uw jacht